منوي اصلي



تولید برگه میوه و ساخت امولسیون از روغن هسته انار
امتیاز کاربران به این مطلب: / 1
ضعیفعالی 
محققان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در گروه علوم و صنایع غذایی موفق شدند در پروژه بهینه سازی تولید برگه از میوه های مختلف شامل کیوی، توت فرنگی، سیب، خرمالو و ... را با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن و یک روش تلفیقی ابداعی برگه از میوه های مذکور تولید کنند.          
در اجرای این طرح شرایط فنی فرآیند خشک کردن و نیز خصوصیات کیفی میوه ها( بافت، عطر و طعم،خصوصیات تغذیه ای و ...) در حین خشک کردن مورد بررسی قرار گرفته است.  
بر اساس نتایج بدست آمده روش تلفیقی که استفاده از پوشش دهی، هوای گرم و ماکروویو است ابداع و معرفی شد.          
همچنین محققان گروه علوم و صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی موفق به ساخت امولسیون از روغن هسته انار شدند.   
روغن هسته انار حاوی ترکیبات موثر برای درمان پوکی استخوان و کاهش دهنده کلسترول خون است که متاسفانه تا قبل از این پژوهش این محصول با ارزش، همراه تفاله به صورت ضایعات دور ریخته شده و یا حداکثر برای صابونسازی مورد استفاده قرار می گرفت.     
هدف از ساخت امولسیون از رون هسته انار بازگرداندن این محصول به آب انار از طریق ساخت امولسیون است که محصول بدست آمده به این شیوه دارای ارزش تغذیه ای بالا و نیز قابلیت ایجاد ارزش افزوده بالا در صادرات آن است.    
 

پیش بینی آب و هوا